ik hou van

Spontaniteit, dat staat bij mij centraal. Ik ben zelf erg spontaan en vind spontane momenten, foto's of ontdekkingen het allerleukst! Ik fotografeer al sinds ik de tienerjaren in ging en nu is het mijn (tweede) grote liefde. 

Mijn stijl is te omschrijven als zacht, levendig en avontuurlijk. Dit is namelijk precies zoals ik  ben! Ik ben altijd heel vriendelijk, vrolijk en hou enorm veel van avontuur. Ik ga het liefst lekker vaak op stap met mijn camera om de mooiste plekjes te ontdekken!

Eline nijburg

palmbomen

 natuur

reizen

Fotograferen is altijd mijn passie geweest, maar de afgelopen jaren nog meer gegroeid. Iedereen kent mij als het meisje met de camera en moedigde mij dan ook altijd aan om mijn dromen achterna te gaan! So I did!

Ik ben een echte dromer en ik heb ook altijd een doel voor ogen. Ik wil mensen inspireren met mijn foto's, maar er vooral ook heel veel mensen blij mee maken. Daarom hou ik er van wat ik doe! Ik post dus veel eigen avonturen op social media, maar doe ook veel leuke klussen waarbij ik klanten graag tevreden maak!

Mijn baan is mijn grootste passie. Al zou ik de jackpot winnen (I can only hope), dan zal ik altijd nog de mooie momenten blijven fotograferen. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen en word ik het meest gelukkig van!  

I believe passion is the biggest
 secret to a happy life

my MOTIVATION