Informatie

lifestyle shoots

Ik doe verschillende shoots, vraag naar de mogelijkheden. Exclusief reiskosten vanuit Alphen ad Rijn €0,29. Foto's kunnen worden gebruikt voor social media,

REGULAR SHOOTS

Branding SHOOTS

BUSINESS SHOOTs

1 - 1.5 uur shooten
25 bewerkte foto's
Inclusief BTW
tot 10 personen

2 uur shooten
30 bewerkte foto's
4 kleding wissels
Excl. BTW

€350,-

Exclusief bewerking
Aantal foto's op aanvraag
Events, bedrijven, feestjes
Excl. BTW


€70,- per uur

Loveshoots, zwangerschapshoots ect.

 1-1.5 uur shooten
25 bewerkte foto's
Inclusief BTW

 

€275,-

€275,-

2 uur shooten
30 bewerkte foto's
4 kleding wissels
Excl. BTW


 

Show your amazing self!

 

€350,-

Events, feestjes & bedrijven

 Exclusief bewerking
Aantal foto's op aanvraag
Excl. BTW

 

€70,- per uur

studio nine - pilates studio

Toen ik bij Eline terecht kwam, voelde het gelijk goed!  Haar foto's stralen precies dát gevoel uit, wat ik wilde creëren voor op mijn website/social media. Eline was tijdens de fotoshoot overal in de studio, maar dan op zo'n manier, dat je het helemaal niet doorhad. Dat maakte dat de sfeer precies hetzelfde bleef als normaal. En dat zie je terug op de foto's. 

- mylène

Eline heeft het talent om momenten spontaan vast te leggen zonder ongemakkelijkheid of vervelende aanwezigheid van de camera! Eline heeft oog voor detail en voor licht en dat zie je terug in haar foto’s

- Fleur 

Samen met mijn vriend heb ik een gezellige en mooie fotoshoot gehad in Wijk aan Zee. Eline wist precies waar en hoe wij het beste konden gaan staan voor de leukste foto's. Met haar grapjes en verhalen zijn de foto's écht en spontaan geworden!

- kelly-jo

Wat een prachtige foto's kan Eline maken! Het is voor haar niet alleen werk, maar echt een passie. Dat kan je zien aan de geweldige resultaten die eruit komen. Ik raad iedereen aan om Eline te contacten als je unieke, mooie en goede foto's wilt en bovendien is het ook nog eens een lieverd!

Vicky - spotonmedics

Eline heeft voor diverse bedrijfsevenementen van SpotOnMedics prachtige foto's gemaakt. Ze komt altijd goed voorbereid binnen, werkt moeiteloos met briefings en bedrijfsstijl en luistert naar wensen. Een creatieve en georganiseerde fotografe die ook nog eens veel gezelligheid, gastvrijheid en enthousiasme toevoegt aan een event!

Sophie 

Top fotoshoot gehad! Eline is een professionele fotograaf waarbij je je gelijk op je gemak voelt, dit zie je duidelijk terug in de foto’s. Ze luistert goed naar je wensen. Haar service is heel persoonlijk en gaat graag een stapje verder daarin. Ik ben echt heel erg blij met de prachtige foto’s en ik kan haar zeker aanraden!

The Green happiness

Prachtige foto’s gemaakt tijdens onze evenement! Foto’s van hoge kwaliteit en Eline brengt een prettige sfeer met zich mee. Een fijn persoon om mee samen te werken met veel kennis van beeldbewerking en fotografie.

sweet words