Je wilt je foto's mooi bewerken, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan zijn deze presets echt iets voor jou! Inclusief een mini Lightroom cursus ;)

Binnen één klik of enkele tweaks kun je jouw foto's eruit laten springen! Perfect voor lifestyle, reizen, food & everyday. Mijn eigen filters die ik altijd gebruik als ik onderweg ben zonder laptop, nu ook voor jou beschikbaar.

Het Meraki pakket bevat meerdere presets, omdat je zo altijd een juiste preset vindt over een foto. Been there, ik geloof namelijk niet dat er 1 perfecte preset is en we houden van opties toch? Scroll naar beneden voor before & afters en extra info. 

Tijdelijk niet meer te koop

coming soon

voor lightroom mobile

+ Wat je vooraf moet weten:
+ Wat zijn de betaalmogelijkehden?
+ Hoe installeer ik de presets?
+ Wat heb ik nodig voor de presets?
Dit zijn voorinstellingen (presets) met één klik, maar aangezien elke foto ander licht en verschillende kleuren heeft, kan het zijn dat je de instellingen zelf een beetje moet aanpassen voor een goed resultaat.

voor lightroom mobile

Meraki preset pack

Meraki preset pack 

+ Wat je vooraf moet weten:
+ Wat zijn de betaalmogelijkehden?
+ Hoe installeer ik de presets?
+ Wat heb ik nodig voor de presets?
Je kan snel betalen met PayPal, maar je kunt ook met iDEAL en creditcard betalen als je je gegevens hebt ingevuld!

voor lightroom mobile

Meraki preset pack

Meraki preset pack 

+ Wat je vooraf moet weten:
+ Wat zijn de betaalmogelijkehden?
+ Hoe installeer ik de presets?
+ Wat heb ik nodig voor de presets?
Ik ga je een stappenplan sturen na aankoop van de presets (kijk in je spam!!). Beide voor android & IOS.  Tevens wat video's om te laten zien hoe lightroom werkt en wat je zelf nog zou kunnen veranderen.

voor lightroom mobile

Meraki preset pack

Meraki preset pack 

+ Wat je vooraf moet weten:
+ Wat zijn de betaalmogelijkehden?
+ Hoe installeer ik de presets?
+ Wat heb ik nodig voor de presets?
Lightroom Mobile cc - gratis te downloaden in de Apple store of Google Play store. Het is een zip bestand, dus Unzip of een andere zip programma is nodig om het te openen. En een mobiel natuurlijk ;) de presets zijn voornamelijk voor mobiele foto's, maar kunnen ook gebruikt worden voor camera foto's (alleen is elk camera profiel anders). 

voor lightroom mobile

Meraki preset pack

Meraki preset pack 

Before & After 

en veelgestelde vragen

Let op: Geen geld terug garantie vanwege digitale download.
 De presets mogen niet doorgestuurd worden, dit is traceerbaar (het aantal downloads). 

Wat zijn presets?

Presets zijn eigenlijk gewoon filters over een foto, zodat je in 1 klik of enkele aanpassingen klaar bent. Super eenvoudig dus, scheelt je soms een hoop werk en het is ontzettend leuk om te doen!

Disclaimer: Niet alle foto's worden mooier door een preset, door bepaalde kleuren - licht en omgeving. Dit is een reden waarom ik er 10 aanbied in een pakket, zodat je altijd keuze hebt en kan kijken welke preset mooier is op een foto. Ik geloof namelijk niet dat er een perfecte preset is ;). Ik ben soms ook nog aan het tweaken, maar vaak worden ze met 1 klik al zoals ik ze wil hebben! Ik zal in filmpjes uitleggen wat voor aanpassingen je kunt doen om een foto te krijgen zoals je wilt. Je kunt de presets gebruiken op RAW- en JPEG-bestanden.

NEXT

Hoe werkt het?

Om mijn presets te gebruiken heb je Lightroom Mobile CC nodig, dit is gratis te downloaden in de store en je moet je dan eenmalig aanmelden (kan via verschillende kanalen). 

Na de aankoop stuur ik een download link mee met een extra link met instructievideo's en een stappenplan, zodat jij straks precies weet hoe je de presets moet installeren en hoe je Lightroom kan gebruiken. Voor Android & IOS. 

Het is bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben met presets, mocht je al vaker presets downloaden dan is dit natuurlijk overbodig. Al zijn de video's wel erg handig als je wat meer basics wilt leren over Lightroom! 

NEXT

Kan ik het ook?

Ja! in het begin is het even uitvogelen hoe alles werkt, maar zodra je dat onder de knie hebt dan weet ik zeker dat je jouw hele filmrol aan het bewerken bent ;). Klik op next voor meer info!
NEXT

Welke doelgroep?

Geschikt voor iedereen! Voornamelijk aantrekkelijk voor bloggers, foodies, travelers, influencers, interieur guru's & ouders. 

De presets zijn voor verschillende foto's gemaakt, waaronder everyday & lifestyle foto's. Zoals mensen, details, food, interieur en daarnaast ook perfect voor reizen! Bovenaan zie je een impressie van verschillende settings.Wat is de mini cursus?

Lightroom is voor mij gesneden koek, maar ik snap dat het voor iemand -die nog nooit met Lightroom heeft gewerkt- het best ingewikkeld is. Ik snap namelijk ook niks van een ander vakgebied ;). Gelukkig is fotografie voor iedereen weggelegd met alle goede telefoons tegenwoordig, daarom heb ik geprobeerd zo eenvoudig mogelijk uit te leggen wat je kunt doen met Lightroom en mijn presets. 

De mini cursus bevat 9 filmpjes die de basis van Lightroom mobile knoppen uitlegt. Hoe je kan bewerken, wat je zou kunnen doen om bepaalde foto’s mooier te krijgen ect. 

De totale kijktijd is circa 40 minuten, elke dag een paar minuten van je tijd en dan ben jij straks ook een Lightroom kenner! 

NEXT

Hoeveel presets?

In dit pakket zitten 10 presets, met allemaal een ander effect. Zo heb je altijd keuze over een foto, vind ik zelf super fijn werken. 

1. Favorite - contrast (mijn meest gebruikte)
2. Favorite - mat (zo krijg je een softere look)
3. Original (dit is mijn preset die ik gebruik op desktop, maar op mobiel is hij wel een beetje anders. Toch gebruik ik deze veel).
4. Neutral - Natuurlijke look > mensen en selfies
5. Warmth - Zorgt voor een warmere look 
6. Summer - Perfecte filter voor zomerse foto’s 
7. Pop - Laat je foto’s er meer uit springen
8. Contrast - Geeft net dat beetje extra
9. One click - Staat vaak goed  op alles
10. Soft fade - Minder harde schaduwen

NEXT

Is dit voor desktop?

Nee. Deze presets zijn speciaal voor Lightroom Mobile, anders kan het een heel raar effect krijgen op desktop. Je kunt wel op je desktop Lightroom CC downloaden als je een Adobe account hebt. Zo kan je ook de foto's bewerken van je mobiel, want ze worden gesynchroniseerd naar je computer. Werkt soms heel fijn!

Houd er rekening mee dat Lightroom CC anders is dan Classic Lightroom CC is, want dit kost geld en werkt heel anders. 

In de toekomst wil ik ook Dekstop presets aanbieden, maar dat is niet voor iedereen toegankelijk en ik wil dat helemaal finetunen :). 

NEXT